przez Anka123123 Pt mar 19, 2010 9:26 pm
Witam
byłam tam 2 lata temu, jest ok, czysto w łazienkach, w kuchni, pralnia, spokój i bezpiecznie, po paru dniach pobytu na wyspie zostawiałam w namiocie czasem nawet aparat fotograficzny, może naiwne, ale tam jest bardzo bezpiecznie, jedyne niebezpieczeństwo ewentualnych kradzieży ze strony turystów
łazienki były na karty, wiec nikt niepowołany nie mógł wejść do tych budynków, prysznic ciepły tez na kartę:) ale trzeba się szybko kąpać;)
w kuchni/stołówce wyposażenie takie jakie powinno być i nie było nigdy tłoku, choć lodówka chyba była 1, może się coś zmieniło
camping niedaleko portu
miasto "umiera" bardzo wcześnie, więc zakupy lepiej robić wcześnie, bo na kempingu sklepik ma podstawowe towary, takie turystyczne; masełka zapałki:) itd
właściciel hmm taki sobie, bardzo zasadniczy, może i dobrze, choć czasem bywał mrukowaty, ale załatwił rowerki fajne od razu:) rano na nas czekały
nie pojechałabym już pod namiot, ale na ten camping czemu nie, tyle że do domku lub do przyczepy, bo tam niemiłosiernie wieje i czasem jest ulewa, ja byłam w lipcu
pozdrawiam i życzę miłego pobytu:)