Camping w Nexo

Bornholm.pl - Forum Dyskusyjne.

Camping w Nexo

Postprzez staiger Śr mar 03, 2010 7:14 pm

Witam mam pytanie w tym roku jadę w sierpniu 15-22 na Bornholm na familicamping w Nexo 2 osoby czy ktoś już tam był proszę o opinie tego miejsca :roll: POZDRAWIAM
staiger

Camping w Nexo

Sponsor

Sponsor

Re: Camping w Nexo

Postprzez Anka123123 Pt mar 19, 2010 9:26 pm

Witam

byłam tam 2 lata temu, jest ok, czysto w łazienkach, w kuchni, pralnia, spokój i bezpiecznie, po paru dniach pobytu na wyspie zostawiałam w namiocie czasem nawet aparat fotograficzny, może naiwne, ale tam jest bardzo bezpiecznie, jedyne niebezpieczeństwo ewentualnych kradzieży ze strony turystów

łazienki były na karty, wiec nikt niepowołany nie mógł wejść do tych budynków, prysznic ciepły tez na kartę:) ale trzeba się szybko kąpać;)

w kuchni/stołówce wyposażenie takie jakie powinno być i nie było nigdy tłoku, choć lodówka chyba była 1, może się coś zmieniło

camping niedaleko portu

miasto "umiera" bardzo wcześnie, więc zakupy lepiej robić wcześnie, bo na kempingu sklepik ma podstawowe towary, takie turystyczne; masełka zapałki:) itd

właściciel hmm taki sobie, bardzo zasadniczy, może i dobrze, choć czasem bywał mrukowaty, ale załatwił rowerki fajne od razu:) rano na nas czekały

nie pojechałabym już pod namiot, ale na ten camping czemu nie, tyle że do domku lub do przyczepy, bo tam niemiłosiernie wieje i czasem jest ulewa, ja byłam w lipcu

pozdrawiam i życzę miłego pobytu:)
Anka123123

Re: Camping w Nexo

Postprzez staiger So mar 20, 2010 3:27 pm

Dzięki za opinie jeszcze jedno pytanko czy na tym campingu można trzymać swoje rowery w domkach Pozdrawiam -Grzegorz :P
staiger

Powrót do Forum główne