polecam!!

Bornholm.pl - Forum Dyskusyjne.

polecam!!

Postprzez RAFAL Wt wrz 06, 2005 7:20 pm

POLECAM BARDZO FAJNY KONTAKT NA BORNHOLMIE - SLUZE INFORMACJAMI, ZDJECIAMI ITD ... SPEDZILISMY TAM 2 NIEZAPOMNIANE TYGODNIE ... I PEWNIE TAM WROCIMY...

RAFAL

polecam!!

Sponsor

Sponsor

Re: polecam!!

Postprzez ola Wt wrz 06, 2005 9:45 pm

Ja poprosze o namiar na przyszly rok w tym mi sie nie udalo pojechac
ola

Postprzez przemo Cz lis 17, 2005 12:19 am

piszę pracę licencjacką o bornholmie więc wszystko co dotyczy tej wspaniałej wyspy bardzo mnie interesuje, nie ukrywam że też chciałbym w przyszłym roku zagościć na Niej
przemo

Postprzez justine høgh Wt lis 22, 2005 3:42 pm

Czesc! Ja jestem dunka, i mieszkam na Bornholmie, gdzie rowniesz studjuje turystyke. Akurat pracuje nad badaniem rynku polskiego, i bardzo chcialbym sie z toba, zkontaktowac. Moze bysmy sobie mogli pomuc informaciami...
Pozdrawiam Justa
justine høgh

Postprzez justine høgh Wt lis 22, 2005 3:47 pm

Czesc! Ja ruwniesz pisze prace, ale z punktu widzenia Bornholmskiego, mieszkam tu i badam polski rynek turystyczny. Prosze o kontakt, moglismy by nawiazac ciekawa wspolprace!
Justa
justine høgh

Postprzez justine høgh Wt lis 22, 2005 5:43 pm

Czesc! Ja ruwniesz pisze prace, ale z punktu widzenia Bornholmskiego, mieszkam tu i badam polski rynek turystyczny. Prosze o kontakt, moglismy by nawiazac ciekawa wspolprace!
JustaW odpowiedzi na : Re: polecam!! wyslane przez przemo dnia 2005-11-17 01:19:33:

: piszę pracę licencjacką o bornholmie więc wszystko co dotyczy tej wspaniałej wyspy bardzo mnie interesuje, nie ukrywam że też chciałbym w przyszłym roku zagościć na Niej

justine høgh

Postprzez Ania Wt kwi 24, 2007 11:29 am

Gdybym mogła otzrymac jakieś informacje o wyspie - wybieramy się z mężem w sierpniu (podróż poślubna. Nie wiem dokąd warto? Pozdrawiam Ania
Ania

Postprzez Piotr Śr kwi 25, 2007 3:11 pm

Zajrzyj tu: http://www.bornholm.modos.pl/, lepsza strona o Bornholmie, aktywniejsze forum. Polecam choćby moje posty na różne tematy, na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Piotr

Poszukuje informacji o bornholmie, zakwaterowaniu

Postprzez Ala Dublaszewska Pn kwi 30, 2007 8:21 pm

Hi! Poszukuje informacji o Bornholmie ,wybieram sie we wrzesniu na Bornholm ,poszukuje niedrogiego ale przyzwoitego zakwaterowania,bede wdzieczna za informacje.
POzdrawiam!Ala
Ala Dublaszewska

Powrót do Forum główne