POLECAM BARDZO FAJNY KONTAKT NA BORNHOLMIE - SLUZE INFORMACJAMI, ZDJECIAMI ITD ... SPEDZILISMY TAM 2 NIEZAPOMNIANE TYGODNIE ... I PEWNIE TAM WROCIMY...
piszę pracę licencjacką o bornholmie więc wszystko co dotyczy tej wspaniałej wyspy bardzo mnie interesuje, nie ukrywam że też chciałbym w przyszłym roku zagościć na Niej
Czesc! Ja jestem dunka, i mieszkam na Bornholmie, gdzie rowniesz studjuje turystyke. Akurat pracuje nad badaniem rynku polskiego, i bardzo chcialbym sie z toba, zkontaktowac. Moze bysmy sobie mogli pomuc informaciami...
Pozdrawiam Justa
Czesc! Ja ruwniesz pisze prace, ale z punktu widzenia Bornholmskiego, mieszkam tu i badam polski rynek turystyczny. Prosze o kontakt, moglismy by nawiazac ciekawa wspolprace!
Justa
Czesc! Ja ruwniesz pisze prace, ale z punktu widzenia Bornholmskiego, mieszkam tu i badam polski rynek turystyczny. Prosze o kontakt, moglismy by nawiazac ciekawa wspolprace!
JustaW odpowiedzi na : Re: polecam!! wyslane przez przemo dnia 2005-11-17 01:19:33:
: piszę pracę licencjacką o bornholmie więc wszystko co dotyczy tej wspaniałej wyspy bardzo mnie interesuje, nie ukrywam że też chciałbym w przyszłym roku zagościć na Niej
Zajrzyj tu: http://www.bornholm.modos.pl/, lepsza strona o Bornholmie, aktywniejsze forum. Polecam choćby moje posty na różne tematy, na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Hi! Poszukuje informacji o Bornholmie ,wybieram sie we wrzesniu na Bornholm ,poszukuje niedrogiego ale przyzwoitego zakwaterowania,bede wdzieczna za informacje.
POzdrawiam!Ala